Distribuiţi
In jos
Mesaje : 2
Data de înscriere : 18/03/2018
Vezi profilul utilizatorului

Regulament Leaderi

la data de Dum Mar 18, 2018 9:49 pm
                                       Regulament Leaderi.


>1. Reguli & informatii pentru factiuni.>


-Regulile liderilor se aplica si subliderilor, liderul are datoria de a instiinta subliderul cu referire la aceste reguli.
-Liderul raspunde de orice actiune (ex.: /invite, Faction Warns ) gresita pe care subliderul o face.


Dupa importanta lor, regulile sunt structurate pe urmatoarele categorii:

>Reguli Activitate Lider !!! {Foarte Important . }

Daca vrei sa aplici ca lider in primul rand , Trebuie sa fi activ in fiecare seara intre orele 19:00-21:00 Specific nu trebuie sa fi on in toate aceste ore Dar in jurul orei 20:00 Sa fi On si sa recrutezi pana factiunea va fi plina .  

Cine nu este online intre aceste ore Va fi sanctionat cu LeaderWarn . La 3 astfel de LeaderWarnuri vei fi scos din functia de lider .

In cazul in care ai o problema poti deschide o aplicatie de Invoire pe forum la sectiunea Discutii Generale , Scriunea Invoire Lider .

Daca nu esti dispus sa fi Online intre orele specificate mai sus Te rugam sa nu aplici .


>2. Reguli demitere.


- se poate scoate un membru din factiune doar daca a incalcat regulamentul general sau regulamentul intern al factiunii.
Daca a facut DM / injurat / incalcat regulamentul serverului in orice fel, chiar daca acesta a avut sau nu a avut vechime in factiune, se poate scoate din factiune sau i se poate acorda faction warn (Faction Warns), in functie de situatie.
ex. de greseli interioare:
/news scris gresit, acordare unui wanted gresit, arestarea unui robber, acordarea licentelor fara teste, neprezentare la "WAR", neprezentare la sedinta, cearta cu un membru din factiune, spam pe chatul factiunii (repetarea unui mesaj de minim 3 ori), ironizarea factiunii, raport de activitate incomplet, inactivitate mai mare de 3 zile (72 ore)


- Se poate scoate un membru fara "Faction Punish" doar daca acesta are peste rank 1 in factiune.
-Sub nicio forma nu se scoate fara "Faction Punish" daca acesta are rank 1 .
 
- Se scoate un membru cu 20 faction punish daca are mai mult de rank 1 in factiune, dar doar daca a incalcat reguli clare din regulament, sau daca are mai mult de rank 1 si a incalcat regulile serverului in mod intentionat sau neintentionat (ex.: a facut DM, a injurat, a dat /news total aiurea, etc.).
-Pentru orice demitere (/uninvite) este nevoie de un motiv clar si de dovezi existente, in cazul unei plangeri. Daca liderul nu aduce nicio dovada, acesta o sa fie sanctionat.
- Playerii banati pot fi demisi doar dupa 3 zile de la primirea banului, pentru inactivitate. Daca aveau mai mult de rank  1 in factiune in momentul banului vor fi demisi fara FP, daca aveau rank 1 in momentul primirii banului vor fi demisi cu FP. Motivul de demitere va fi 'banat', nu 'inactiv', 'inactivitate' sau altceva.
- Playerii banati care fac cerere de demisie vor primi uninvite cu motivul 'banat'.
- In cazul in care un membru primeste ban, pe langa cele 24 de ore, un lider are timp inca 24 de ore pentru a-l demite.
- Playerii ce au incalcat regulamentul inainte de a primi ban, se pot sanctiona chiar daca sunt banati. In cazul in care acumuleaza  3/3 FW's, se demit pe motivul: "3/3 / Banned".
-Nu se sanctioneaza membrii cu AV (Avertisment Verbal) pentru incalcari clare din regulament. ex.: DM, wanted dat fara dovezi, insulte.
Se sanctioneaza cu Faction Warns/Demitere, avertismentul verbal este aproape pentru greseli foarte mici si trebuie dat doar in cazuri foarte rare (gen pentru limbaj nu foarte grav, ex. 'noobul dreaq'), sau pentru comportament (ex.: a blocat Pay'N'Spray-ul).
- Cei care fac parte dintr-o factiune dar incalca regulile serverului doar pentru a fi demisi / pentru a da /quitgroup or sa fie sanctionati de catre un admin. La fel se procedeaza si in cazul celor care incalca regulile cand nu au un lider la factiune.
- Cand este ales un lider nou, jucatorii care sunt banati se pot demite pe motivul: "Wipe / Banned", fara FP indiferent de zile.
- Cand este ales un lider nou, FW-urile membrilor care erau in factiune nu vor fi scose.
- Cand este ales un lider nou, reclamatiile ce erau facute inainte sa fie ales un alt lider pot fi inchise pe motiv "Lider nou, il puteai reclama la un admin, daca a facut abuz de functie, asa cum scrie in regulament server".
- Un lider are timp maxim 24 de ore sa demita un jucator care a pus demisia. In caz contrar este sanctionat.
- cand cineva iese dintr-o factiune (indiferent cum), nu mai poate intra in aceasi factiune pentru minim 10 zile.
Regula asta se aplica doar daca erati lider cand acel membru a iesit din factiune.
Regula cu 10 zile nu se aplica unui membru daca l-ati scos pe acel membru cand ati dat WIPE in primele 5 de ore dupa ce ati fost ales ca lider.
>4.Reclamatii Panel / Forum.
- doar liderul este in masura sa ia o decizie in legatura cu un membru, asa ca e de preferat sa raspunda doar el in topicul unde se fac plangerile catre membri & topicul de aplicatii.
- liderii au la dispozitie 24 de ore sa raspunda la o reclamatie, dar trebuie sa incerce sa raspunda in mai putin de 48 ore, liderii ce nu raspund la reclamatii in 72 de ore vor fi sanctionati.
- liderul raspunde la toate reclamatiile facute impotriva unui sublider. Subliderul nu are voie sa-si inchida singur reclamatiile.
- membrii ce insulta in reclamatiile din cadrul factiunii pot fi sanctionati de catre lider. Si cei care insulta in dovezile postate (ex. titlu video) pot fi sanctionati.
- cei care fac parte dintr-o factiune si primesc sau ofera bani / bunuri pentru a evita o reclamatie facuta impotriva lor in panel o sa fie sanctionati cu Faction Warns si Warn de la un admin.
- daca dovezile privind Limbajul / DM / incalcarea regulamentului sunt intr-un interval scurt de timp (maxim 20 de minute), se acorda o singura sanctiune.


>5. Reguli recrutare.

- Toate factiunile trebuie sa recruteze cu o aplicatie pe Panel . Lideri care nu recruteaza cu "aplicatie + test vor primi Leader Warns , la 3 Leader Warn vor fi scosi din functia de lider.

- Aici exceptand Liderii de mafiilor care  le vor mai fi adaugati membri de catre  admini  Acestia nu vor fi sanctionati pentru membri adaugati de Fondatori [Pexus & SniPeR]
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum